У Львові розпочався міжнародний флорбольний турнір «Ukraine Open»

6 червня 2016, 20:23   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

6 червня у спортивному комплексі «Галичина» стартував флорбольний турнір міжнародного масштабу. Протягом семи днів у Львів з’їжджатимуться швейцарці, англійці, поляки, латвійці, білоруси та спортсмени з усіх куточків України.

«Подія дійсно видовищна. Спостерігати за тим, як спорт, який є топовим у Швеції, Норвегії та Данії, поступово заполоняє Україну, неймовірно цікаво. Професійне обладнання, вправні рухи малюків та віртуозні паси – можна стверджувати, що флорбол виходить на новий рівень свого розвитку», – розповіли організатори.

Цього тижня на чемпіонаті буде багато закордонних гостей. Член Міжнародної федерації флорболу Таммуз Хідір із задоволенням спостерігає за тим, як маленькі українці майстерно вправляються з ключками на полі.

«Я був присутнім на всіх турнірах «Ukraine Open» від витоків цього чемпіонату. І можу стверджувати, що помітно величезний зріст, як у плані професіоналізму, так і на рівні організації. Те, що цього року у Львові збереться п’ятдесят чотири команди – це абсолютний рекорд. Особливістю цього сезону є те, що «Ukraine Open» триватиме цілий тиждень, і під одним дахом гратимуть як дорослі команди, так і юніори. Цей турнір – вікно України для виходу на міжнародну арену», – відзначив Таммуз Хідір.

Запрошують львів’ян та гостей міста приєднатись і відвідати матчі у рамках турніру щодня з 9 до 22:00 год у СК «Галичина», вул. Керченська, 8. Вхід вільний.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини