- Львівські новини ™ Novyny.lviv.ua - http://novyny.lviv.ua -

Львів приймає футбольний матч «Шахтар» – «Брага»

Posted By Marta On 14.04.2016 @ 16:03 In СПОРТ | No Comments

Сьогодні, 14 квітня, о 22.05 год на стадіоні «Арена Львів» відбудеться футбольний матч 1/4 фіналу Ліги Європи УЄФА між командами «Шахтар» (Донецьк) та «Брага» (Португалія). Для комфорту вболівальників перед початком гри до стадіону курсуватимуть шатл-баси, які їздитимуть і після матчу.

«На цей футбольний матч ми очікуємо, майже, повний стадіон. Кількість вболівальників, яких ми очікуємо зі сторони гостей, незначна, біля 100 осіб. Про це було повідомлено представником футбольної команди «Брага».

Футбольне поле у хорошому стані, не зважаючи на погодні умови. Усі сторони, які задіяні у підготовці до цього матчу, поставились відповідально і ми проведемо його на високому рівні.

Особливо важливо, щоб наші глядачі приходили якомога раніше на стадіон, в ідеалі за 1,5 год. на початку матчу. Ворота стадіону будуть відкриті за 2 год до початку матчу, тобто о 20:05 год. Тому велике прохання приходити раніше, щоб послухати гімн Ліги Європи», – зазначив Вадим Гунько, в.о. генерального директора «Донбас Арена».

«У четвер відбудеться один із найцікавіших матчів. Особисто мені здається, що виїзний матч і його результат підвищить інтригу щодо відвідуваності. Ми повністю готові до проведення матчу», – відзначив Денис Ринський, директор стадіону «Арена Львів».

«У нас працюють автобусні маршрути, які їздять до ТРЦ «Кінг Крос», тобто автобуси № 3А, 10, 25 і 40. Вони також будуть працювати після завершення футбольного матчу і час їхньої роботи буде продовжено до 02:00 год. Крім того, у нас є тролейбусні маршрути № 3, 20 і 25, які також будуть працювати у підсиленому режимі.

Додатково ми плануємо залучити по 3 одиниці тролейбусів на кожен маршрут. І час їхньої роботи буде продовжено до 02:00 год», – зазначив Ігор Собенко, заступник начальника управління транспорту та зв’язку ЛМР.

14 квітня 2016 року у період з 20.00 год до 22.00 год та у період з 23.59 год до 02.00 год автобуси, які доставлятимуть вболівальників на стадіон, курсуватимуть за маршрутами:
Пл. Є.Петрушевича – вул. Шота Руставелі – стадіон «Арена Львів».
Просп. Червоної Калини (біля Культурно-освітнього центру ім. О. Довженка) – вул. Хуторівка – стадіон «Арена Львів».

Громадський транспорт, який курсує у напрямку Автовокзалу та ТРЦ «Кінг Крос», працюватиме у режимі робочого дня.

«Основним завданням патрульної поліції буде забезпечення громадського порядку на стадіоні. Забезпечимо регулювання руху на світлофорах, на перехрестях. А також буде забезпечено порядок на в’їзді на стадіон і на виїзді зі стадіону, а також при паркуванні автомобілів», – зазначив Роман Бліхарський, т.в.о. командира батальйону.

Квитки на матч можна придбати в касах стадіону «Арена-Львів», вул. Стрийська, 199.


Article printed from Львівські новини ™ Novyny.lviv.ua: http://novyny.lviv.ua

URL to article: http://novyny.lviv.ua/sport/lviv-pryjmaje-futbolnyj-match-shahtar-braha-2.html

Copyright © 2011-2017 Львівські новини ™ Novyny.lviv.ua Всі права захищено