До Львова прибудуть велосипедисти велопробігу маршрутом «Вишиваний Шлях»

15 червня 2016, 18:16   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

16 червня до міста Львова завітає група справжніх фанатів велосипедних мандрів – учасники Всеукраїнського велопробігу маршрутом «Вишиваний Шлях». Їхня велопригода стартувала 11 червня в Ужгороді. 

Звідти першопрохідці «Вишиваного Шляху» прямували до Мукачевого, там їх зустрів місцевий координатор, який провів екскурсію містом і замком.

Перша ночівля групи відбулася на території замку кохання Сент-Міклош у с. Чинадієво. Велосипедисти їхали за маршрутом Ужгород – Мукачеве, Воловець, Сколе, Дрогобич, Комарно.

У Львів група прибуває орієнтовно о 14:00 год, 16 червня. Зупиняться на нічліг мандрівники на території школи-інтернату №2, що на вулиці Просвіти, 2. Місцеві активісти Львова підготували для учасників велопробігу цікаві екскурсії та готуються до теплої зустрічі.

Серед наступних зупинок велофанатів – Почаїв, Кременець, Острог, Житомир, Радомишль тощо.

Протягом 18 днів учасники заходу відкриватимуть для себе незвідану Україну, проїжджатимуть повз безліч цікавих пам’яток та гарних місць.

Фінішує група 28 червня у Києві, на Майдані Незалежності, де зустрічається з велосипедистами, що паралельно долали іншу половину маршруту – з Харкова до Києва. 29 червня відбудеться прес-конференція, на якій учасники проекту поділяться своїми враженнями про мандрівку, організатори підведуть підсумки велопробігу та розкажуть про подальші плани.

Вишиваний Шлях – всеукраїнський соціальний туристичний проект, метою якого є розкриття незвіданого туристичного потенціалу України та символічне об’єднання заходу і сходу України велосипедним маршрутом, довжиною більше 2000 км.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини