У Львові буде радіо “Вголос”

25 листопада 2013, 14:29   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

У конкурсі на частоту 107,2 МГц у Львові перемогло ТОВ «Престайм.Ком.Юа» зі Львова, яке представило концепцію радіо «Вголос». Відповідне рішення ухвалила Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 25 листопада. Визначити переможця Нацрада змогла лише з другої спроби. Спершу голосуванням не було визначено переможця. Після перерви в засіданні члени Нацради вирішили скасувати своє рішення про невизначення переможця, повернулися до розгляду питання по частоті 107,2 МГц у Львові і проголосували за ТОВ «Престайм.Ком.Юа».

Радіо «Вголос» буде інформаційно-розмовного формату, щоденно понад 4 год. ефіру займатимуть новини, ток-шоу та інші сусупільно-політичні програми. Решту ефірного часу – музично-розважальні, культурно-просвітницькі проекти та музика.

ТОВ «Престайм.Ком.Юа» є власником львівської інтернет-газети та сайту «Вголос».

Загалом на частоту 107,2 МГц у Львові претендували вісім компаній: Українська корпорація «Телебачення і радіомовлення “ЮТАР”», м. Київ (Kiss FM); ТОВ «Престайм.Ком.Юа», м. Львів («Вголос»); ТОВ «ТРК “Міст ТБ”», м. Львів («Радіо ZIK»); КП Державна студія «Калуське міське телебачення», м. Калуш Івано-Франківської обл. («КМТ»); НРКУ, м. Київ (програма УР-1, «Українське радіо»); ТОВ «Контакт-інформ», м. Київ («Український формат», власником підприємства є ТРК «Люкс»); Львівська ОДТРК, м. Львів («Львівське радіо») та ТОВ «Комунікаційне агентство «Сума технологій», м. Київ («Радіо Блік»).

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини