- Львівські новини ™ Novyny.lviv.ua - http://novyny.lviv.ua -

Миколаївська районна друкарня на межі банкрутства

Posted By Redaktor On 14.02.2012 @ 11:39 In ПРО УСЕ | No Comments

На засіданні постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Львівської обласної ради депутати розглянули звернення директора Комунального підприємства “Миколаївська районна друкарня” щодо ліквідації підприємства.

Директор наголосив, що підприємство на межі банкрутства, основні засоби вийшли з ладу, а коштів на їхній ремонт немає. Директор бачить вихід із ситуації лише в ліквідації підприємства. На його думку, зволікання з прийняттям такого рішення призведе до зростання боргів із виплати зарплат та за комунальні послуги.

Беручи до уваги, що в області діє шість друкарень, які є обласними комунальними підприємствами, депутати вирішили підійти до вирішення питання комплексно. З цією метою було прийнято рішення створити робочу групу, до складу якої включити депутатів з двох комісій обласної ради – комісій з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності та з питань культури, історико-культурної спадщини, духовного відродження та засобів масової інформації. До складу робочої групи депутати запропонували включити депутатів обласної ради Ярослава Качмарика, Степана Кубіва, Богдана Гагалюка та начальника управління майном спільної власності обласної ради Миколу Бандру. Протягом 30 календарних днів робоча група має напрацювати проект рішення з цього питання.

Депутати також запропонували звернутись із відповідним зверненням до комісії з питань культури, історико-культурної спадщини, духовного відродження та засобів масової інформації.


Article printed from Львівські новини ™ Novyny.lviv.ua: http://novyny.lviv.ua

URL to article: http://novyny.lviv.ua/pro-use/mykolajivska-rajonna-drukarnya-na-mezhi-bankrutstva.html

Copyright © 2011-2017 Львівські новини ™ Novyny.lviv.ua Всі права захищено