Звернення Народної Ради до студентів Львівщини

19 лютого 2014, 10:43   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

Зважаючи на ситуацію в Україні, заявляємо, що у Львівській області створено Виконавчий комітет Львівської обласної ради – Народної ради, яка бере на себе всю повноту відповідальності за долю краю та громадян. Легітимними органами влади на Львівщині залишаються всенародно обрані місцеві ради та створені виконавчі комітети.

Найважливішим першочерговим завданням є забезпечення громадського порядку в місті та здійснення чіткої організації щодо підтримки Майдану в Києві. У цей складний час визначальними для всіх є дисципліна та відповідальність. Необхідно самоорганізуватись у загони самооборони, волонтерські дружини, основним завданням яких є охорона лікарень, дитячих садків, шкіл, університетів, музеїв, пам’яток культури та архітектури, національного надбання. Тому маємо не допустити знищення майна в державних установах, навчальних закладах, посилити пропускний контроль у студентських гуртожитках і навчальних корпусах.

Просимо зорганізувати реєстрацію студентів для організації загонів самооборони і волонтерських дружин. Діяльність координувати з виконавчим комітетом Львівської обласної ради – Народної ради. Тільки добре організовані та злагоджені дії громади можуть забезпечити швидкий й остаточний вихід з загальнонаціональної кризи.

Виконавчий комітет Львівської обласної ради – Народної ради розташований у приміщенні Львівської обласної ради (м. Львів, вул. Винниченка, 18, телефон гарячої лінії 0 800 501 727).

Слава Україні!

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини