- Львівські новини ™ Novyny.lviv.ua - http://novyny.lviv.ua -

У Львові відкриють Почесне консульство Держави Ізраїль у Західному регіоні України

Posted By Редактор On 06.11.2014 @ 16:08 In ПОЛІТИКА | No Comments

Львівщина та Держава Ізраїль розвиватиме активнішу співпрацю у сфері туризму, культури, медицини, освіти та економіки. Про розвиток двосторонніх відносин йшла мова сьогодні на зустрічі т.в.о. голови Львівської облдержадміністрації Юрія Турянського з Надзвичайним і Повноважним Послом Держави Ізраїль в Україні Еліавом Бєлоцерковські.

Як розповів дипломат, зараз завершується процес відкриття Почесного консульства Ізраїлю у Західному регіоні України. «Окрім того, ми вивчаємо можливість відкриття прямих авіарейсів з Ізраїля до Львова. Таке сполучення сприятиме налагодженню тісніших контактів у бізнесі, розвитку туризму, культурних зв’язків,» – повідомив Еліав Бєлоцерковські. Юрій Турянський насамперед привітав Надзвичайного і Повноважного Посла Держави Ізраїль в Україні з призначенням на цю посаду.

«Ми дуже високо цінуємо співпрацю з Ізраїлем. Сподіваємось, що спільними зусиллями ми зможемо закріпити ці зв’язки і знайти нові шляхи для взаємовигідної співпраці. Зокрема, зараз ми напрацьовуємо організаційні рішення для того, аби між суб’єктами господарювання двох держав розвивались тісніші економічні зв’язки,» – наголосив Юрій Турянський.

Додамо, що це перший візит на Львівщину Надзвичайного і Повноважного Посла Держави Ізраїль в Україні Еліава Бєлоцерковські. Завтра у Львові він візьме участь в урочистій церемонії нагородження Праведників народів світу – не-євреїв, які в період Другої світової війни рятували єврейське населення. На Львівщині звання «Праведників народів світу» отримали близько сотні громадян.


Article printed from Львівські новини ™ Novyny.lviv.ua: http://novyny.lviv.ua

URL to article: http://novyny.lviv.ua/polityka/u-lvovi-vidkryyut-pochesne-konsulstvo-derzhavy-izrajil-u-zahidnomu-rehioni-ukrajiny.html

Copyright © 2011-2017 Львівські новини ™ Novyny.lviv.ua Всі права захищено