Рішення сесії щодо визнання ДНР і ЛНР терористичними організаціями підписав голова Львівської обласної ради

27 січня 2015, 12:35   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

Очільник Львівської обласної ради Петро Колодій підписав рішення сесії обласної ради від 20 січня 2015 року щодо звернення до Верховної Ради України про необхідність визнання самопроголошених «Донецької народної республіки» і «Луганської народної республіки» терористичними організаціями та внесення відповідних змін до Закону України «Про боротьбу з тероризму» та інших законів України.

У цьому зверненні, зокрема, йдеться: «Визнання ДНР та ЛНР терористичними організаціями дозволить істотно активізувати міжнародні санкції, застосовані як до терористичних угруповань, так і до Росії – як держави агресора, що визнає і підтримує тероризм. Україна повинна наважитися самостійно визнати цей статус юридично на рівні єдиного органу законодавчої влади в України».

Принагідно нагадаємо, що сьогодні, 27 січня, відбудеться позачергове пленарне засідання сесії Верховної Ради України, на якому народні обранці планують розглянути заяву щодо визнання факту військової агресії Росії проти України, а також законопроект №1840 про надання Раді національної безпеки і оборони права визнавати організації терористичними.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини