- Львівські новини ™ Novyny.lviv.ua - http://novyny.lviv.ua -

Під час повторного голосування на Львівщині оберуть 26 депутатів і сільського та міського голів

Posted By Marta On 03.11.2015 @ 18:30 In ПОЛІТИКА | No Comments

У неділю, 15 листопада, на Львівщині під час повторного голосування з чергових місцевих виборів оберуть 25 депутатів сільських та селищних рад, одного депутата Бабинської об’єднаної сільської територіальної громади, сільського голову та міського голову. Про це повідомив начальник відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату Львівської обласної державної адміністрації Федів Алєйніков.

Загалом повторне голосування пройде у дев’яти районах області: Миколаївському і Пустомитівському (у кожному в шести виборчих округах), Яворівському (в чотирьох), Кам’янка-Бузькому, Сколівському, Сокальському і Турківському (у двох), Самбірському і Старосамбірському (в одному).

Також 15 листопада виборці обиратимуть депутатів Східницької та Славської селищних рад, Львівського міського голову та сільського голову с. Нагачів. Всього в області повторне голосування пройде у 25-ти населених пунктах.

«Було три різні підстави для призначення відповідними територіальними виборчими комісіями повторного голосування, – зазначив Федір Алєйніков. – У переважній більшості випадків два кандидати набрали найбільшу і водночас однакову кількість голосів. В одному випадку – це стосується виборів депутата Дроговизької сільської ради Миколаївського району по виборчому округу № 11 – в бюлетені було пропущено прізвище, ім’я та по-батькові третього зареєстрованого кандидата. А на виборах Львівського міського голови за жодного з кандидатів не було подано більше половини голосів виборців, які взяли участь у голосуванні».


Article printed from Львівські новини ™ Novyny.lviv.ua: http://novyny.lviv.ua

URL to article: http://novyny.lviv.ua/polityka/pid-chas-povtornoho-holosuvannya-na-lvivschyni-oberut-26-deputativ-i-silskoho-ta-miskoho-holiv.html

Copyright © 2011-2017 Львівські новини ™ Novyny.lviv.ua Всі права захищено