- Львівські новини ™ Novyny.lviv.ua - http://novyny.lviv.ua -

Голова ОДА вимагає провести вибори на Львівщині чесно та прозоро

Posted By Marta On 04.08.2015 @ 17:00 In ПОЛІТИКА | No Comments

Цьогорічні місцеві вибори у Львівській області мають відбутись відкрито, чесно та прозоро. Абсолютно не допустиме застосування брудних виборчих технологій та адмінресурсу – це повинні зрозуміти усі кандидати. На Львівщині не буде жодного «гречкосійства» та «грошесійства».

На цьому наголосив голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка, коментуючи підготовку до проведення місцевих виборів під час наради з розгляду цього питання.

Зазначимо, що на Львівщині триває підготовка до проведення виборів депутатів місцевих рад, сільських, селищних, міських голів 25 жовтня 2015 року. Зокрема, відпрацьовані й основні заходи з підготовки до виборів, які затверджені відповідним розпорядженням голови Львівської ОДА.

На сьогодні вже обліковано 12 тисяч виборчих скриньок, закріплено відповідні структурні підрозділи ОДА за районами та містами з метою вирішення проблемних питань виборчих комісій, внесено більш як 1 млн. змін до списків виборців.

Загалом процес обрання кандидатів забезпечуватимуть 2765 територіальних та дільничних виборчих комісій у складі від 10 до 18 осіб у кожній.

Нагадаємо, виборчий процес стартує 5 вересня.


Article printed from Львівські новини ™ Novyny.lviv.ua: http://novyny.lviv.ua

URL to article: http://novyny.lviv.ua/polityka/holova-oda-vymahaje-provesty-vybory-na-lvivschyni-chesno-ta-prozoro.html

Copyright © 2011-2017 Львівські новини ™ Novyny.lviv.ua Всі права захищено