- Львівські новини ™ Novyny.lviv.ua - http://novyny.lviv.ua -

Затвердили рішення про електронну систему реєстрації дітей у ДНЗ у місті Львові

Posted By Marta On 05.07.2016 @ 18:18 In ОСВІТА,ПРО УСЕ | No Comments

Сьогодні на виконавчому комітеті затвердили рішення про електронну систему реєстрації дітей дошкільного віку у ДНЗ у місті Львові. А саме, беручи до уваги листа Міністерства освіти і науки, молоді та “Про Методичні рекомендації щодо створення уніфікованої системи електронної реєстрації дітей дошкільного віку”, з метою забезпечення чіткості і прозорості зарахування дітей дошкільного віку до дошкільних навчальних закладів м. Львова, визначення послідовності набору дітей дошкільного віку з подальшим обліком у дошкільних навчальних закладах м. Львова.

«Зараз відбувається зарахування дітей до дитячих навчальних закладів. На електронній системі реєстрації є більше, ніж 19 тис. заявок, а зарахувати до наших дошкільних навчальних закладів ми можемо орієнтовно 5-6 тис. дітей. Тобто, брак місць у ДНЗ надалі існує.

У місті Львові нараховується 97 дошкільних навчальних закладів.

Електронна система реєстрації – це прозорий процес. Кожен виходить в однакових умовах при поданні заявки в електронній системі реєстрації у ДНЗ.

Заявки можна подавати через рік після народження дитини», – зазначила Зоряна Хонько, в.о. начальника управління освіти ЛМР.


Article printed from Львівські новини ™ Novyny.lviv.ua: http://novyny.lviv.ua

URL to article: http://novyny.lviv.ua/osvita/zatverdyly-rishennya-pro-elektronnu-systemu-rejestratsiji-ditej-u-dnz-u-misti-lvovi.html

Copyright © 2011-2017 Львівські новини ™ Novyny.lviv.ua Всі права захищено