У львівській школі з’ясовують причину захворювання 50-ти дітей

4 березня 2016, 16:17   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

Щодо ситуації в ССЗШ № 15 м. Львова управління освіти інформує, що для з‘ясування обставин комісією управління освіти проведено службове розслідування, під час якого встановлена відсутність на уроках 50-ти дітей з 21-го класу школи, які, за інформацією отриманою від батьків, скаржилися на болі в животі та нудоту.

Цього ж дня призупинено функціонування харчоблоку шкільної їдальні.

Представниками Львівського обласного лабораторного центру Держсанепідслужби України у шкільній їдальні проведені необхідні забори і змиви для з‘ясування причин захворюваності дітей.

До отримання висновків Львівського обласного лабораторного центру Держсанепідслужби України директора школи В.Юрович зобов’язано щоденно подавати підсумкову інформацію щодо захворюваності дітей.

Сьогодні у школі за вищевказаними симптомами зафіксована відсутність 26 дітей з 14-ти класів, за інформацією отриманою зі слів батьків.

Роботу харчоблоку буде відновлено після отримання висновків Львівського обласного лабораторного центру.

3 березня відділом освіти Залізничного району скеровано лист на ім‘я головного лікаря 5-ї ККП м. Львова Лемішка Б.Б., з метою отримання інформації про звернення батьків з ознаками отруєння їх дітей 2 та 3 березня, та чи підтвердилися факти отруєння. Відповідно до відповіді головного лікаря встановлено, що з 1 березня такі звернення не надходили.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини