Стан госпіталізованих із діагнозом гостра кишкова інфекція – середньої важкості

7 липня 2016, 19:49   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

За інформацією Львівського обласного центру екстреної медицини та медицини катастроф, 6 липня о 09:30 год зафіксовано групове захворювання, що проявляється симптомами гострої кишкової інфекції. Виникло воно внаслідок того, що 4 липня люди були на святкуванні «хрестин» в кафе «Імперія». Госпіталізовано 12 осіб.

Станом на 19:00 год 6 липня у інфекційне відділення Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні госпіталізовано 12 осіб, із них 1 дитина, з діагнозом – гостра кишкова інфекція. Пацієнти госпіталізовані в інфекційне відділення в стані середньої важкості.

Для постраждалих проводять повний комплекс лікувально-діагностичних заходів, відповідно до протоколів МОЗ України. Налагоджене взаємоінформування між КЗ ЛОР «Львівським обласним центром екстреної медичної допомоги та медицини катастроф», спеціалістами Львівської обласної клінічної лікарні та відповідальними особами Львівського обласного лабораторного центру Держсанепідслужби України у Львівській області. У вогнищі інфекції проводиться епідрозслідування.

Причина можливого отруєння з’ясовується.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини