Завтра обиратимуть заступників міського голови Львова

16 грудня 2015, 18:42   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

Завтра відбудеться засідання сесії Львівської міської ради. Серед питань, які пропонуються до розгляду – питання про затвердження на посади заступників міського голови Львова. Як повідомив сьогодні у соціальній мережі міський голова Андрій Садовий, він пропонуватиме завтра депутатам затвердити на посади заступників Віктора Пушкарьова, Андрія Москаленка та Ростислава Дацківа.

«У четвер запропоную на сесії міської ради для затвердження наступну команду заступників міського голови Львова:

Віктор Пушкарьов – на першого заступника міського голови. Напрямок відповідальності – житлово-комунальна галузь, діяльність районних адміністрацій. Протягом останнього року був в.о. першого заступника міського голови Львова. За освітою – інженер-хімік, закінчив Університет «Київська політехніка». Працював на керівних посадах в теплоенергетичних компаніях Львова. 44 роки.

Андрій Москаленко – на заступника міського голови з розвитку. Напрямок відповідальності – проекти в галузі впровадження інноваційних технологій в усі галузі міста, координація ключових проектів розвитку. Очолює департамент «Адміністрація міського голови» та є в.о. керівника департаменту розвитку. Наймолодший управлінець топ-рангу в Львівській міській раді. Прийшовши в Ратушу у 2008 році в рамках проекту «Перший кар’єрний крок». Швидко зробив блискучу кар’єру і тепер відповідає за впровадження провідних інноваційних проектів в місті. Закінчив ЛНУ за спеціальністю «Економіка підприємства». Працює над кандидатською на економічному факультеті. 28 років.

Ростислав Дацків – заступник міського голови з питань економіки та містобудування. Напрямок відповідальності – наповнення бюджету, залучення інвестицій, містобудівна галузь, управління комунальним майном. Директор фінансової компанії «Еко-дім». Кандидат економічних наук. Закінчив Львівський національний університет, стажувався в Варшавському університеті. Аспірантура в Українській академії зовнішньої торгівлі. Вступив в Ризьку вищу економічну школу для отримання ступеня доктор бізнес-адміністрування. Мав досвід роботи над законами – під час роботи в Інституті реформ написав 9 законопроектів, що стали законами. 44 роки.

Кандидатуру на посаду заступника мера з гуманітарних питань планую оголосити незабаром», – повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини