- Львівські новини ™ Novyny.lviv.ua - http://novyny.lviv.ua -

Послуги з проведення повірки квартирних лічильників «Львівводоканал» надає безкоштовно

Posted By Marta On 17.02.2016 @ 16:09 In Актуально,ЕКОНОМІКА,МІСТО | No Comments

Як проінформували у ЛМКП «Львівводоканал», набули чинності тарифи на послуги з централізованого постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) для споживачів, які знаходяться у багатоквартирному будинку. Вартість кубометра води для вказаних споживачів становитиме 6,04 грн., вартість кубометра стоків 4,45 грн. (з ПДВ).

«У цей тариф включені витрати на проведення повірки квартирних лічильників. Відтак, відсьогодні водоканал надаватиме такі послуги без оплати», – наголосили у ЛМКП «Львівводоканал».

Нагадаємо, до цього часу проведення планових періодичних повірок квартирних лічильників здійснювалося на підставі укладення додаткових договорів. Однак, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, затвердила нові тарифи на послуги водопостачання та водовідведення, у які включені витрати на повірку лічильників, у тому числі їх демонтаж, транспортування та монтаж після повірки.

Тариф для споживачів, які не живуть у багатоквартирному будинку, залишиться незмінним: вартість кубометра води 5,46 грн., вартість кубометра стоків 4,02 грн. (з ПДВ).


Article printed from Львівські новини ™ Novyny.lviv.ua: http://novyny.lviv.ua

URL to article: http://novyny.lviv.ua/misto/vid-sohodni-posluhy-z-provedennya-povirky-kvartyrnyh-lichylnykiv-lmkp-lvivvodokanal-nadaje-bezkoshtovno.html

Copyright © 2011-2017 Львівські новини ™ Novyny.lviv.ua Всі права захищено