У Львові приймають для утилізації відпрацьовані лампи

8 липня 2016, 14:50   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

У липні та серпні львів’яни знову матимуть змогу здати для утилізації відпрацьовані люмінесцентні лампи. Сьогодні мобільний пункт збору працює у ТЦ «Скриня», що на вул. Городоцькій, 179, до 17.00 год. Завтра він працюватиме з 10.00 до 13.00 год у ТЦ «ВАМ», що на вул. Хмельницького, 214.

У рамках реалізації комплексної муніципальної програми поводження з відходами побутового електронного та електричного устаткування у місті Львові на 2013-2017 рр, міське управління екології та благоустрою з 21 січня 2016 року розпочало збір відпрацьованих люмінесцентних ламп у місті Львові.

Нагадаємо, що відпрацьовані люмінесцентні лампи є небезпечними відходами, які містять важкі метали, відтак управління екології наполегливо просить зберігати, транспортувати та здавати лампи в упаковках виробника чи іншій безпечній тарі.

«Висловлюємо вдячність за розуміння проблеми та значну активність мешканців Львова у здачі на переробку відпрацьованих люмінесцентних ламп. Лише спільними зусиллями та з єдиною метою можна вирішити питання поводження з відходами побутового електронного та електричного устаткування у місті Львові», – зазначають в управлінні.

Додаткову інформацію Ви можете отримати, звернувшись до головного спеціаліста відділу екології управління екології та благоустрою Львівської міської ради Тетяни Борисівни Палюх за тел. 297-59-82

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини