- Львівські новини ™ Novyny.lviv.ua - http://novyny.lviv.ua -

У дні матчів Євро львівські ресторани працюватимуть усю ніч

Posted By Redaktor On 05.04.2012 @ 08:59 In МІСТО | No Comments

Львівська міська рада закликала рестораторів продовжити роботу своїх закладів у дні матчів Євро-2012 до 4 год.  ночі чи навіть до 6 год. ранку, повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Звертаємося до рестораторів з проханням у пікові дні – дні матчів у Львові – продовжити роботу кафе, ресторанів, пабів впродовж всієї ночі», – зазначив директор департаменту «Адміністрація міського голови», керівник робочої групи «Ресторани» Олег Березюк.

Нагадаємо, міська рада висунула до ресторанів низку вимог та рекомендацій.

Зокрема, йдеться про можливість розрахунку у закладах банківськими картками, забезпечення Wi-Fi-зони для відвідувачів.

Висунуто вимогу щодо формування меню у закладах громадського харчування на трьох мовах – українській, німецькій, англійській, створення фан-меню для фанів та послуги «Візьми їжу з собою». Запропоновано провести навчання персоналу, що повинен дотримуватися єдиного корпоративного стилю, зокрема щодо спілкування з відвідувачами. Наголошено на необхідності володіння працівниками ресторанів англійською мовою.

Однією з вимог також є, щоб у ресторанах відвідувачі мали можливість отримати карту міста, у тому числі, центру міста, схеми руху громадського транспорту. До представників ресторанного бізнесу також звернулись з рекомендацією вести адекватну цінову політику.

Крім того, кожен заклад повинен підтримувати відмінний санітарно-гігієнічний стан. Наголошено на важливості доступності туалетів для всіх відвідувачів на час проведення чемпіонату.


Article printed from Львівські новини ™ Novyny.lviv.ua: http://novyny.lviv.ua

URL to article: http://novyny.lviv.ua/misto/u-dni-matchiv-evro-lvivski-restorany-pratsyuvatymut-usyu-nich.html

Copyright © 2011-2017 Львівські новини ™ Novyny.lviv.ua Всі права захищено