- Львівські новини ™ Novyny.lviv.ua - http://novyny.lviv.ua -

Тролейбуси 13-го маршруту почали курсувати пр. Свободи

Posted By Редактор On 12.06.2015 @ 15:51 In Актуально,МІСТО | No Comments

З 11 червня тролейбуси маршруту №13 почали курсувати по пр. Свободи до памятника Т.Шевченку, де облаштовану кінцеву зупинку Пл. І.Підкови. Тролейбус проспектом Свободи курсуватиме до вул. Гнатюка, потім повертатиме наліво та їхатиме по іншому боці проспекту до пл. Різні, далі – по пр. Чорновола і за своїм маршрутом. Як повідомили у службі руху ЛКП “Львівелектротранс” тролейбуси розпочинатимуть свій рух о 6.05, а останній рейс з центру на вул. Грінченка виконуватиметься о 22.14. На маршруті працюватиме 7 тролейбусів із інтервалом руху 8-10 хв.

597За словами начальника комунального відділу Галицького районної адміністрації Миколи Захарківа, відтепер змінено схему організації дорожнього руху на перехресті пр. Свободи та вул. Гнатюка. Зокрема:

• відкривається двосторонній рух на проїзді через пр. Свободи: одна смуга в напрямку руху до вул. Гнатюка і дві смуги в напрямку від вул. Гнатюка;

• забороняється лівий поворот з проїзду на пр. Свободи;

• забороняється зупинка транспортних засобів з всіх боків на проїзді;

• вводиться зупинка тролейбусу;

• вводиться додатковий пішохідний перехід через пр. Свободи.

Відповідно, водії, які рухаються по вул. Гнатюка і бажають повернути наліво на пр. Свободи, вже можуть не об’їжджати через проїзд Дорошенка – Беринди, а відразу рухатись прямо. Управління транспорту та зв’язку ЛМР просить водіїв бути уважними та звертати уваги на вимоги технічних засобів регулювання дорожнього руху.


Article printed from Львівські новини ™ Novyny.lviv.ua: http://novyny.lviv.ua

URL to article: http://novyny.lviv.ua/misto/trolejbusy-13-ho-marshrutu-kursuyut-pr-svobody.html

Copyright © 2011-2017 Львівські новини ™ Novyny.lviv.ua Всі права захищено