- Львівські новини ™ Novyny.lviv.ua - http://novyny.lviv.ua -

На площі Ринок виставлений для огляду Кубок України з футболу

Posted By Marta On 19.05.2016 @ 17:33 In МІСТО,СПОРТ | No Comments

На площі Ринок, перед входом у Ратушу, урочисто встановили Кубок України з футболу. Мешканці та гості міста матимуть змогу зробити фотографію з кубком – він стоятиме на головній площі міста сьогодні до 19:00 год, а також завтра, 20 травня, з 13:00 до 19:00 год.

А в суботу у Львові вперше в історії міста відбудеться фінальний матч розіграшу Кубку України з футболу сезону 2015/2016 рр. У фіналі за право стати володарем Кубку України з футболу змагатимуться ФК «Зоря» (Луганськ) – ФК «Шахтар» (Донецьк).

«Не випадково фінал Кубку України з футболу відбудеться саме у Львові – місті, яке дуже багато зробило для національної збірної, для розвитку українського футболу. Нам було дуже приємно, що Виконавчий комітету ФФУ прийняв рішення провести фінальний матч у Львові. Ми сподіваємося, що львів’яни і гості міста прийдуть і підтримають свої улюблені команди», – зазначив заступник виконавчого директора ФФУ Василь Заброда.

«Найбільше футбольне свято прийшло на львівську землю. Дякую львів’янам, вболівальникам, які підтримують національну збірну команду. Запрошую прийти у суботу повболівати за дві команди, які вибороли це право. Тоді ми будемо вважати, що фінал Кубку України у Львові був найкращий», – зазначив перший заступник голови Комітету з питань стадіонів та безпеки проведення змагань ФФУ Іван Федоренко.

Нагадаємо, фінальний матч розіграшу Кубку України з футболу сезону 2015/2016 рр. розпочнеться о 17:00 год на стадіоні «Арена Львів».


Article printed from Львівські новини ™ Novyny.lviv.ua: http://novyny.lviv.ua

URL to article: http://novyny.lviv.ua/misto/na-ploschi-rynok-vystavlenyj-dlya-ohlyadu-kubok-ukrajiny-z-futbolu.html

Copyright © 2011-2017 Львівські новини ™ Novyny.lviv.ua Всі права захищено