Депутати вимагають перевірити літні майданчики

5 квітня 2012, 14:51   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

Голова комісії архітектури, містобудування та охорони історичного середовища Андріян Гутник вимагає перевірити дозволи на встановлення літніх майданчиків у Львові. Про це він сказав сьогодні, 5 квітня,  на сесії у своєму запиті до мера Львова Андрія Садового.

За словами депутата, ще до початку сезону з літніми майданчиками у Львові виникла низка проблем. Власники не дотримуються норм, затверджених ухвалою сесії, а саме – забезпечення, як мінімум, 1,5 метрового проходу по тротуару, забезпечення можливості доступу до будинків, до яких прилягають літні майданчики, автомобілів відповідних служб – МНС, «швидкої» тощо.

Він додав, що ряд підприємців грубо нехтують правилами. Станом на 26 березня в центральній частині міста власники почали вже встановлювати літні майданчики, хоча порядок передбачає термін з 1 квітня. Депутат продемонстрував фото з порушеннями.

За словами А. Гутника, такі грубі порушення залишаються чомусь без уваги чиновників. Він закликав мера Львова А. Садового розібратися з цим та перевірити наявність дозволів оренди у власників цих літніх майданчиків.

Джерело: ЗІК

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини