Упродовж трьох днів у місті проходитиме гастрономічний фестиваль «Львів на тарілці»

5 квітня 2012, 11:34   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

З 20 по 22 квітня у Львові на подвір`ї палацу Потоцьких вперше відбудеться унікальний гастрономічний фестиваль «Львів на тарілці», повідомили організатори фестивалю.

Унікальність його полягатиме в тому, що задля його проведення об’єднаються представники гастрономічної галузі Львова, як місцеві виробники продуктів, так і ресторатори.

Розпочнеться фестиваль 20 квітня гала-вечерею, на якій за одним столом зберуться понад 300 осіб – представники гастрономічної галузі, готельєри, туристичні оператори, а також місцева влада, щоб у невимушеній атмосфері обговорити питання розвитку туристичної галузі Львова. Детальніше про вечерю на сайті фестивалю – http://lvivontheplate.com.ua/

Далі впродовж 21-22 квітня фестиваль зможуть відвідати всі бажаючі, адже буде підготована насичена програма, зокрема відбуватиметься ярмарок-презентація страв львівської кухні, де можна буде посмакувати найсмачнішими стравами від львівських ресторанів.

Окрім того, впродовж фестивалю у ресторанах та кав’ярнях Львова, які братимуть участь у заході, проводитимуться майстер-класи, на яких можна буде навчитись готувати ці страви чи почути певні секрети майстерності від шеф-кухарів цих закладів.

Також в рамках фестивалю «Львів на тарілці» відбудеться «Український кавовий фестиваль», який об’єднає  чотири національні чемпіонати, на яких буде визначено найкращих спеціалістів з приготування кави в Україні.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини