- Львівські новини ™ Novyny.lviv.ua - http://novyny.lviv.ua -

У Львові відбудеться виставка сучасних італійських художників – «Кольорові послання з Італії»

Posted By Redaktor On 15.05.2012 @ 08:44 In КУЛЬТУРА | No Comments

Торгово-промислова палата Італії в Україні організовує проект Дні Італії в Україні. В основі проекту виставка сучасних італійських художників – «Кольорові послання з Італії». Розпочнеться виставка у Львові 25-27 травня. Місце проведення: приміщення Львівської національної галереї мистецтв (вул. Стефаника, 3). Про це повідомили у прес-службі Львівської мерії.

«Разом з естетичним задоволенням, гості свята можуть також насолодитись запашною італійською кавою Lavazza. На гостей свята чекає ще один сюрприз – різноманітні коктейлі з додаванням своєрідного символу Італії – Martini, якими пригощатимуть всіх охочих», – повідомляють організатори.

Другий етап червневої події проходитиме в Києві, в Центральному домі художника (вул.Артема 1-5). Він триватиме з 29 травня до 3 червня. Там, крім експозиції італійських художників,організатори події запланували проведення навчальних семінарів з головними спонсорами заходу – «Лавацци», «Барілли» та «Мартіні».

Представники ресторанного бізнесу зможуть вибрати необхідний для себе семінар та взяти в ньому участь. «Лавацца» пропонує семінари з різних технологій виготовлення кави. «Мартіні» буде ділитись рецептами приготування напоїв та коктейлів, а «Барілла» розкаже свої таємниці приготування відомих італійських страв.


Article printed from Львівські новини ™ Novyny.lviv.ua: http://novyny.lviv.ua

URL to article: http://novyny.lviv.ua/kultura/u-lvovi-vidbudetsya-vystavka-suchasnyh-italijskyh-hudozhnykiv-%e2%80%93-kolorovi-poslannya-z-italiji.html

Copyright © 2011-2017 Львівські новини ™ Novyny.lviv.ua Всі права захищено