У вересні Львівщина отримала понад 222 млн гривень субвенції на виплату матеріальної допомоги

8 вересня 2015, 19:39   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

З початку року Львівщина отримала кошти субвенції з державного бюджету на виплату державної допомоги сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам, тимчасової державної допомоги дітям та допомоги по догляду за інвалідами І чи ІІ групи внаслідок психічного розладу в сумі 2184,9 млн гривень. Про це повідомили у департаменті фінансів Львівської облдержадміністрації.

«За рахунок зазначених коштів в повній сумі забезпечено виплату десяти видів державних допомог, нарахованих протягом січня – вересня поточного року, серед яких найбільшу питому вагу становить допомога при народженні дитини – 47,8 відсотка до загального обсягу і соціальна допомога малозабезпеченим сім’ям – 26,2 відсотки», – зазначив директор департаменту фінансів ЛОДА Олег Демків.

Відповідно до нарахованих у вересні обсягів в сумі 222,4 млн гривень перший транш субвенції з державного бюджету повністю передано з обласного бюджету міським і районним бюджетам через органи державної казначейської служби.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини