- Львівські новини ™ Novyny.lviv.ua - http://novyny.lviv.ua -

Компанія Фуджікура відкриє нове підприємство у Львівській області

Posted By Marta On 17.09.2015 @ 17:17 In ЕКОНОМІКА | No Comments

Японська компанія Фуджікура відкриє у Яворівському районі на Львівщині підприємство з виробництва електричного устаткування для автотранспортних засобів. Про це йшлося під час зустрічі голови Львівської обласної державної адміністрації Олега Синютки з представниками компанії «Фуджікура», яка відбулася у четвер, 17 вересня.

Віце-президент «Фуджікура Автомотів Європа» Хорхе Гарсія розповів, що їх компанія оголошує про запуск довготривалого інвестиційного проекту у Львівській області з виробництва автокомпонентів.

За його словами, на першому етапі компанія інвестує 6 млн євро та створить близько 300 нових робочих місць. Упродовж наступних 3 років компанія планує збільшити площу приміщень до 30 000 кв. м та працевлаштувати понад 3 000 працівників.

«Це перша велика інвестиція в Україну після початку російської окупації, – наголосив Олег Синютка. – Водночас ми переконані у тому, що на нас покладена велика відповідальність. І якщо ми продемонструємо успішність цього проекту, то представники бізнесу по-іншому подивляться на можливості інвестування в Україну. Я хочу подякувати компанії за вибір, оскільки для нас це дуже важлива та знакова подія».

Окрім того, він повідомив, що ЛОДА взяла на себе врегулювання усіх адміністративних процедур, а також посприяла оформленню необхідних документів для потенційних працівників компанії, які поїхали на стажування до Європи.

«Ми обрали Львівщину завдяки наявності кваліфікованих кадрів, вигідному місцезнаходженню та розвиненій інфраструктурі», – сказав Хорхе Гарсія. Він також висловив вдячність керівництву області за проведену роботу та всебічне сприяння.

До слова, інвестиційний проект компанії Фуджікура у Львівській області є частиною європейської програми бізнес-розвитку, яка передбачає початок операційної діяльності у січні 2016 року.


Article printed from Львівські новини ™ Novyny.lviv.ua: http://novyny.lviv.ua

URL to article: http://novyny.lviv.ua/ekonomika/kompaniya-fudzhikura-vidkryje-nove-pidpryjemstvo-u-lvivskij-oblasti.html

Copyright © 2011-2017 Львівські новини ™ Novyny.lviv.ua Всі права захищено