- Львівські новини ™ Novyny.lviv.ua - http://novyny.lviv.ua -

Кінцеві зупинки усіх обласних маршрутів будуть на найближчих автостанціях – позиція Львівської ОДА

Posted By Редактор On 03.12.2015 @ 16:20 In ЕКОНОМІКА | No Comments

Усі перевізники повинні бути у рівних умовах. Тому на сьогодні приміські та міжміські автобусні маршрути, що перевозять пасажирів в області, повинні доїжджати лише до кінцевих автостанцій у межах Львова. Таку позицію озвучив голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка перевізникам, котрі у четвер, 3 грудня, пікетували будівлю ОДА.

Учасники пікету просили прирівняти до туристичних напрямків маршрути зі Сколе та Славського і дозволити їм заїжджати у місто Львів, зокрема на Головний залізничний вокзал. Адже на сьогодні таке право мають лише автобуси, які курсують до Трускавця, Моршина та Східниці. “Позиція області полягає у тому, щоб кінцеві зупинки обласних маршрутів були на найближчих автостанціях у межах Львова. Тому, для прикладу, всі автобуси зі Стрийського напрямку доїжджатимуть на Стрийський автовокзал, Жовківського напрямку – на автостанцію “Північний” (АС-2), Городоцького – автостанцію на вул.Городоцькій і так далі, – підкреслив Олег Синютка. – Тому я не заперечую проти того, щоб і курортні та туристичні напрямки прирівняти до усіх. А відтак, щоб маршрути із Моршина, Трускавця та інші доїжджали на кінцеві автостанції. Лише так ми створимо рівні умови”.

Зазначимо також, що концепція пасажирських перевезень має на меті, щоб на кожному напрямку була автостанція, яка би приймала обласні маршрути та розвантажила місто. Разом з тим, люди, які доїжджають до цієї автостанції, матимуть можливість комфортно дістатись як до центру, Залізничного вокзалу та інших автостанцій.


Article printed from Львівські новини ™ Novyny.lviv.ua: http://novyny.lviv.ua

URL to article: http://novyny.lviv.ua/ekonomika/kintsevi-zupynky-usih-oblasnyh-marshrutiv-budut-na-najblyzhchyh-avtostantsiyah-pozytsiya-lvivskoji-oda.html

Copyright © 2011-2017 Львівські новини ™ Novyny.lviv.ua Всі права захищено