На сьогодні вже виконано майже половину ремонтів доріг та хідників

29 липня 2016, 17:53   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

У Львові триває активна ремонтна кампанія. Окрім ремонтів дорожнього полотна на магістральних вулицях, чимало робіт проводять на міжбудинкових дорогах. Цього року вже відновлено понад 40 дворів. Роботи продовжуються. Як розповів Андрій Садовий, міський голова Львова, вже облаштовано 12 громадських просторів.

«Літо, традиційно, період активних ремонтних робіт в місті. З великих об’єктів в ремонті перебувають Мечникова, Стуса, Київська, Котляревського, Богданівська та Садова. Але багато робіт робиться і на менших, але не менш важливих ділянках. Вже кілька років поспіль ми велику увагу приділяємо тротуарам, внутрішнім дворам та міжквартальним дорогам.

Ми намагаємось зробити все, аби більшість робіт закінчити ще в літній період. На сьогодні вже виконано майже половину ремонтів доріг та хідників. Зремонтували 41 двір і до кінця року зробимо ще 40 львівських дворів.

Окремий акцент – на облаштування громадських просторів. Вже 12 таких об’єктів завершено, ще 16 зробимо цього року», – розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини