У Львові пройде молитовна акція «Краків у Львові»

29 липня 2016, 11:42   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

В дні, коли в Польщі проходить Міжнародна зустріч молоді за участю Папи Франциска, у Львові зорганізують фан-зону для молоді, з усієї України, котра не змогла поїхати у Краків. Молитовна зустріч під назвою «Краків у Львові» пройде 30-31 липня у сквері поруч із костелом св. Антонія (вул. Личаківська, 49А).

Очікується, що у зустрічі візьме участь молодь Римо і Греко-Католицького обрядів, також запрошуються усі охочі львів’яни та гості нашого міста.

На території скверу та прихрамової території буде споруджено ціле фан-містечко зі сценою та екранами, на яких транслюватимуть проповіді Папи Франциска, проходитимуть Служби та виставлення пресвятих Дарів.

Учасники заходу слідкуватимуть за подіями, які проходять у Кракові, спілкуватимуться у телемості із молоддю, що в цей час перебуває у Польщі та по всій Україні. А також в рамках релігійного заходу пройдуть навчання у форматі конференцій, обмін свідоцтвами, інтеграційні забави та святковий концерт від католицького гурту «SANTO».

Почесний гість зустрічі – представник Папи Франциска в Україні, Апостольський Нунцій – Архієпископ КЛАУДІО ҐУДЖЕРОТТІ. Він очолить євхаристію, проголосить урочисту проповідь та молитву в нічній адорації і протягом зустрічі.

З словами ідейного натхненника молитовної зустрічі о. Мар’яна Мельничука: «Увесь час протягом зустрічі будуть присутні мощі мучеників з Перу блаженних Міхала Томашка і Збігнєва Стшалковського, Францисканців заступників від тероризму! Також буде виставлена чудотворна Ікона Ісуса Милосердного, яка пелегринує по Львівській єпархії в цьому році. Буде можливість сповіді, зустріч в групах молоді під час котрих приблизимо дві теми, милосердя і пробачення людям».

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини