Вчора невідома особа повідомила про замінування Апеляційного суду у Львові, проте вибухових пристроїв не виявили

29 липня 2016, 11:40   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

Як повідомили в управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР, 28 липня, о 16:00 год невідома особа з мобільного телефону на телефон Луцького оператора служби «102» обліково-аналітичного забезпечення та оперативного реагування Головного управління національної поліції у Волинській області повідомила про замінування будівлі Львівського Апеляційного суду (пл. Соборна, 7, Личаківський район). Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висували.

На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ міста і області згідно з «Планом дій …» у складі 44 осіб та 13 одиниць техніки.

Місце події було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб.

Працівники Личаківського районного відділу міліції, спеціалісти вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУ НП України у Львівській області разом з кінологом провели обстеження будівлі суду та прилеглої території (на час обстеження з приміщень будівлі було виведено 130 осіб, з них 90 працівників суду та 40 відвідувачів).

О 18:35 год пошукові роботи завершили. Вибухового пристрою не виявили. Встановлюють особу, яка надала неправдиве повідомлення про замінування.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини