Для учнів школи «Джерельце» закупили інтерактивні планшети

28 липня 2016, 18:25   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

У цьому році для школи «Джерельце» за кошти міського бюджету в рамках реалізації проекту «Сучасні інтерактивні класи» придбано 15 планшетів «Розумники». Вартість склала 196 тис. грн. Ще 17 планшетів придбано за кошти Mіcrosoft та 2 – за кошти батьків.

«У школу «Джерельце» закуплено дитячі планшети – це проект Mіcrosoft «Розумники». За кошти бюджету – це є 40% фінансування – закуплено 15 планшетів, за кошти Mіcrosoft до кінця серпня надійде ще 17 планшетів і 2 планшети – за кошти батьків. Це такий спільний проект Mіcrosoft, влади і шкільної громади.

Mіcrosoft розробив повністю програмне забезпечення для першого і для другого класів, залишилися треті і четверті класи, для яких програми мають завершити до кінця місяця. Там є повністю усі матеріали. Дитина може онлайн працювати, вирішувати математичні задачі, працювати на уроках англійської мови, на уроках української мови, читання та інших предметів», – зазначила Галина Слічна, директор департаменту гуманітарної політики ЛМР.

«В цьому році реалізовано такий проект. 40% фінансувало місто, 60% – компанія Mіcrosoft, окрім того, відбудеться ще навчання для вчителів, як працюватимуть з цією платформою, оскільки це є вперше у місті Львові. Навчання для вчителів буде проведено у серпні для того, щоб з вересня вони могли до використовувати ці інтерактивні планшети»,- додала Зоряна Довганик.

В серпні буде здійснено поставку 17 планшетів «Розумники» за кошти компанії Mіcrosoft на суму 294 тис. грн. та 2 планшети за кошти батьків на суму 25 тис. грн., що надасть можливість учням школи в режимі онлайн отримувати оперативну інформацію та долучатись до участі та презентацій проектів, обмінюватись інформацією з учнями інших міст не тільки України, але й інших країн.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини