З понеділка у пішохідну зону міста можна буде в’їхати тільки за новим перепустками

28 липня 2016, 11:17   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

З 1 серпня змінюється порядок регламентованого в’їзду в пішохідну зону центральної частини міста. З понеділка старі перепустки синього кольору втратять чинність, натомість діятимуть нові – червоного, жовтого та зеленого кольорів, залежно від категорії транспорту. Так, мешканці пішохідної зони матимуть перепустки зеленого кольору. Для в’їзду транспорту, що обслуговує мешканців та заклади, розміщені тут, видають перепустки жовтого кольору, а для спецтранспорту – червоного кольору.

Як зазначив керівник «Муніципальної дружини» та радник міського голови з питань безпеки Юрій Діль, на сьогодні видано понад 100 нових перепусток. Загалом, до комунального підприємства надійшло близько 300 заявок на видачу перепусток. Левова частка з них – 250 – від львів’ян, які зареєстровані та проживають у пішохідній зоні міста.

Нагадаємо, для мешканців заїзд у пішохідну зону упродовж цілої доби залишається безкоштовним, за умови отримання нової перепустки.

Автомобілі доставки, які працюють у пішохідній зоні, безкоштовно можуть заїжджати з 6:00 до 8:00 год. Платний заїзд – з 8.00 до 11.00 год. Однак, попередньо слід оплати кошти на рахунок ЛКП «Муніципальна дружина» за обслуговування системи в’їзду/виїзду у пішохідну зону. Вартість місячної перепустки складатиме орієнтовно 140 грн.

Для отримання перепустки нового зразка, потрібно звернутися за адресою: пл. Ринок, 1, перший поверх, каб. 1 (охорона).

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини