Львів’яни можуть оплачувати адмінпослуги безпосередньо у ЦНАПах

27 липня 2016, 11:29   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

Відтепер мешканці Львова та області можуть сплачувати за адмінпослуги безпосередньо в Центрі надання адміністративних послуг через термінали Ощадбанку. Співробітник центру вводить назву потрібної послуги та суму платежу, а реквізити проставляються автоматично. На підтвердження оплати клієнт отримує чек. Незабаром таку ініціативу реалізують і в інших містах України.

Ощадбанк розпочав реалізацію пілотного еквайрингового проекту для Центру надання адміністративних послуг при Львівській міській раді. Наразі терміналами банку оснащено робочі місця співробітників офісів ЦНАПу на вул. К.Левицького, 67, пр. Червоної Калини 72а, вул. М.Хвильового, 14а.

«Комфорт та зручність – важливі складові якісного сервісу. Тепер щоб оплатити послугу, не потрібно шукати банкомат чи відділення банку: реєстрація заяви, перегляд комплектності документів і оплата всіх обов’язкових платежів відбувається на місці безпосередньо адміністратором. Мешканці, які користуються банківськими картками, приємно здивовані. Це дуже мотивує. Наступними кроками буде автоматичне формування заяв, щоб наші клієнти не витрачали час на заповнення бланків вручну та оплата послуг он-лайн» – зазначає Валентина Бартошик, керівник Центру надання адміністративних послуг у Львові.

«Підтримка ініціатив, які полегшують життя людей, для Ощадбанку є принциповою. Реалізація проекту для львівського ЦНАПу щодо можливості оплати адмінпослуг на місці однозначно спрощує життя громадян та суттєво економить їхній час, який вони раніше витрачали на пошук банківської установи для здійснення платежу», – розповідає заступник директора департаменту електронної комерції та платіжних засобів – начальник управління торгового еквайрингу Ощадбанку Наталія Войтович.

У ЦНАПі львів’яни та мешканці області можуть користуватись послугами різних державних структур, зокрема отримувати відомості з державного земельного кадастру, сплачувати адміністративні збори за проведення державної реєстрації речових прав на нерухоме майно, відповідних змін даних про фізичних та юридичних осіб та ін.

Нагадаємо, у 2015 році спільно з Львівською міською радою Ощадбанк розпочав реалізацію кількох інноваційних соціальних проектів, зокрема випуск Картки львів’янина, яку першими в жовтні отримали учасники АТО. Крім того, на території одного з відділень Ощадбанку нового типу у Львові встановлено дві зарядні станції для електромобілів.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини