Прокуратура вимагає від міста квартир, поліція порушує справи

26 липня 2016, 17:43   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

Поліція відкрила провадження та оголосила про підозру посадовцю міської ради, який відмовився на вимогу прокуратури передати прокурорським працівникам 31 квартиру.

Мова йде про в.о. директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Аллу Нижник.

Раніше про тиск з вимогою безкоштовної передачі службових квартир у приватну власність працівників прокуратури повідомляв і сам мер Львова Андрій Садовий.

Як повідомила Гелена Пайонкевич, начальник юридичного управління ЛМР, місто відстоюватиме свою позицію, бо вважає такі вимоги прокуратури цинічними.

«В країні війна, місто постійно шукає можливості як забезпечити житлом принаймні сім’ї загиблих, а прокуратура, таке враження, залишилась жити в часи Януковича. Якими такими діями вони заслужили безкоштовне житло? Чим кращі від інших громадян України? І чому нова поліція, яка є нібито реформованою, допомагає прокуратурі в цих діях?», – заявила Гелена Пайонкевич.

На думку працівників поліції, встановлено достатньо доказів для того, щоб оголосити підозру в умисному невиконанні рішення суду про закріплення за працівниками прокуратури службових квартир.

Нагадаємо, рішенням Галицького районного суду від жовтня 2015 року житлового господарства та інфраструктури зобов’язаний видати спеціальні ордери на вселення працівників прокуратури в квартири на пр. Червоної Калини у м. Львові.

Станом на зараз Алла Нижник продовжує працювати на посаді в.о. директора департаменту житлового господарства та інфраструктури.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини