У Львові відбудеться фестиваль просто неба «300ФЕСТ»

26 липня 2016, 11:53   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

20-21 серпня у Львові відбудеться музично-гастрономічний фестиваль «300ФЕСТ», який претендує на звання найяскравішої події серпня. На відвідувачів чекає багато цікавих сюрпризів, а також виступи відомих виконавців – DZIDZIO, БУМБОКС, ТНМК, БРАТИ ГАДЮКІНИ та інших.

«Минулого року Львівська пивоварня голосно відсвяткувала своє 300-річчя на фестивалі у Львові. Свято було яскравим та масштабним, здобуло багато прихильників і тому вирішено започаткувати нову традицію – щороку збиратися разом на фестивалі, де можна насолоджуватись чудовим музичним дійством та різноманітними львівськими смаколиками», – зазначають організатори.

Організатори запрошують львів’ян, гостей міста та просто поціновувачів справжніх українських свят на відтепер уже щорічний музично-гастрономічний фестиваль «300ФЕСТ». Захід буде проходити 20-21 серпня на території парку ім. Б. Хмельницького з 12:00 до 22:00 год. А для того, щоб не стояти у черзі під час самого свята, квитки можна придбати заздалегідь у оператора concert.ua та через сайт 300fest.com.

На відвідувачів фестивалю чекає можливість весело провести час, а також:

• спробувати львівські та європейські страви;

• взяти участь у кулінарних майстер-класах та конкурсах;

• насолодитись якісною музикою у виконанні відомих українських гуртів;

• завітати усією сім’єю на дитячий майданчик та у різноманітні зони відпочинку і фотографування;

• взяти участь у конкурсах та, звичайно, отримати цікаві подарунки.

Відчути атмосферу тогорічного свята можна, прослідкувавши за хештегом #300fest у соціальних мережах. Фестиваль відбуватиметься за підтримки ТМ «Львівське».

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини