23 липня на Львівщині пройде «Еко фест»

22 липня 2016, 19:42   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

Гості екологічного фестивалю зможуть послухати цікаві панельні дискусії про сортування сміття, енергоощадні технології й тенденції екоосвіти.

У суботу, 23 липня, о 10:00 на площі Січових Стрільців у Сокалі розпочнеться унікальний фестиваль «Еко фест». Про це повідомили сьогодні, 22 липня, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації, де раніше розповіли:

«У суботу, 23 липня, Сокаль прийматиме унікальний фестиваль на екологічну тематику «Еко фест» Організатори заходу запрошують усіх бажаючих та обіцяють актуальні дискусії, захоплюючі майстер класи, змагання, конкурси, а ще цікаву концертну програму.

Про це інформують у департаменті екології та природних ресурсів Львівської ОДА, директор якого Руслан Гречаник розповів: «Цим фестивалем ми прагнемо привернути увагу жителів до екологічних проблем регіону та представити доступні варіанти їх вирішення. Ми хочемо показати, що екологія – це не лише чисте повітря та вода, а також здорова їжа, активний відпочинок та, перш за все, культура поведінки, екологічна свідомість».

За його словами гості фестивалю зможуть послухати цікаві панельні дискусії про сортування сміття, енергоощадні технології, тенденції екоосвіти. Окрім спілкування будуть й майстер-класи, зокрема всі охочі матимуть можливість самотужки виготовити меблі з палетів, вироби з пластикових пляшок та різноманітні прикраси з полімерної глини. Також гості зможуть взяти участь у кулінарних конкурсах та спробувати безліч смаколиків.

Програма «Еко-фесту» буде насиченою й спортивними заходами. Зокрема, любителі активного відпочинку зможуть позмагатись у фрізбі, стати учасниками велопробігу, перевірити свою спритність на скаледромі та у лицарських боях. А на завершення вечора гостей фестивалю чекатиме незабутній концерт.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини