На вул. Садовій влаштовують нову каналізацію та водопровід

22 липня 2016, 18:05   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

У Львові триває активна ремонтна кампанія. ШРБУ-65 виконує ремонт вул. Садової. Роботи йдуть відповідно до графіку. зараз на об’єкті влаштовують нову каналізацію та водопровід. Наступного тижня розпочнуть влаштовувати корито.

«Роботи на вул. Садовій тривають. Зараз виконують земляні роботи та замінюють інженерні мережі», – розповів Святослав Костяка, начальник відділу комунального господарства Залізничної районної адміністрації.

«Тривають роботи по каналізації та водопроводу. Робимо нову ливневу каналізацію, повністю замінюємо водопровід, бетонуємо і робимо підсилення по кабелях. Ділянка роботи складає 400 м. Демонтовані бордюри, зняли старий асфальт.

Проектом передбачено влаштування нового асфальтного покриття, кишень для автомобілів, велодоріжок, тротуарів, замощення біля будинків, влаштування лавочок та висадка нових дерев.

Роботи плануємо завершити в листопаді. Зараз на місці працює 7 екскаваторів, навантажувач, 6 машин, більше 20 осіб. Йдемо по графіку. Зі середи приступаємо до робіт по кориту. Потім будемо робити замощення під будинками і одразу прибирати територію», – розповіла Леся Магера, директор «ШРБУ-65».

«На вул. Садовій буде асфальтобетонне покриття з розширенням до 7 м та з орієнтовно 80 паркомісцями. Вартість робіт становить 25 млн грн», – розповів Роман Заріцький, начальник відділу капітального ремонту.

Роботи на вул. Садовій виконує ШРБУ-65. Нагадаємо, вул. Садова закрита на ремонт на ділянці від вул. Петлюри до вул. Кульпарківської.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини