Розпочали роботи з облаштування громадського простору на вул. Японській

22 липня 2016, 15:00   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

У Франківському районі тривають активні роботи з ремонту дорожнього покриття, хідників. Також розпочали облаштовувати громадський простір на вул. Японській. Цього року планують зробити ще три простори – на вул. Тролейбусній – В.Великого, Пулюя та Симоненка.

«Тривають роботи з облаштування хідника та дорожнього покриття на вул. В.Великого, 41-43, Науковій, 94-96, 58-60, 76. Робимо тротуари на вул. Сахарова, 19. Згодом тут буде також облаштована зупинка громадського транспорту. В роботі двір на вул. Окружній, 44. Вже зробили ремонт двору та хідників на вул. Науковій, 41.

Також почали роботи з облаштування громадського простору на вул. Японській. Тут буде велосипедна доріжка, лавочки, урни для сміття, нові тротуари та доріжки. Орієнтовно через тиждень розпочнемо роботи на вул. Тролейбусній – В.Великого. Також ще цього року хочемо розпочати роботи по громадських просторах на вул. Пулюя та Симоненка», – розповів Мирон Гук, начальник відділу комунального господарства Франківської районної адміністрації.

Загалом цього року з бюджету міста Франківська районна адміністрація отримала 23 млн грн на ремонти доріг, хідників тощо, з них близько 4 млн грн – на облаштування громадських просторів.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини