У Львові тривають роботи з ремонту фасадів будинків

20 липня 2016, 16:37   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

Як повідомили в управлінні охорони історичного середовища ЛМР, розпочинаються ремонтно-реставраційні роботи фасадів на вул. Староєврейській, 36, вул. Лесі Українки, 10 та вул. Федорова, 29. Також продовжуються ремонтно-реставраційні роботи фасадів будинків на вул. С.Крушельницької, 23, пл. Ринок, 18 та вул. Краківській, 34.

На замовлення управління охорони історичного середовища у липні-серпні 2016 року розпочнеться виконання ремонтно-реставраційних робіт фасаду на вул. Староєврейській, 36. Фінансування робіт здійснюватиметься за кошти бюджету міста та спільного з українсько-німецького проекту «Муніципальний розвиток та оновлення старої частини м. Львова». Виконавець робіт – ПП «Архітектурна майстерня «Ренесанс».

Також за кошти міського бюджету заплановано виконання ремонтно-реставраційних робіт фасадів на вул. Лесі Українки, 10 та на вул. Федорова, 29. Виконавець робіт на вул. Лесі Українки, 10 – ПП «Архітектурна майстерня «Ренесанс», на вул. Федорова, 29 – ПП «Еталон-Ком».

Тривають ремонтно-реставраційні роботи фасаду на вул. С.Крушельницької, 23. Роботи розпочато у 2015 році. За кошти міського бюджету здійснюється реставрація фасаду, спільним українсько-німецьким проектом «Муніципальний розвиток та оновлення старої частини м. Львова» профінансовано реставрацію вікон. Виконавець робіт — Колективне підприємство «Центр Комплекс».

Також тривають ремонтно-реставраційні роботи фасаду на пл. Ринок, 18. У 2015 році виконано реставрацію на рівні 2-4 поверхів, у 2016 році проводяться роботи з реставрації каменю першого поверху. Виконавець робіт — ПП «Еталон-Ком».

Розпочаті у 2015 році роботи з реставрації фасадів на вул. Краківській, 34 продовжуються у 2016 році. Виконавець робіт — ЗАТ ПБО «Львівміськбуд».

«Кам’яниця збудована на поч. XIX ст., є цікавим зразком пізнього львівського класицизму зі скульптурним оздобленням в стилі французького ампіру відомого скульптора Антона Шімзера», – додає Лілія Онищенко, начальник управління охорони історичного середовища ЛМР.

На замовлення районної адміністрації будуть виконані роботи з заміни дахового покриття, на замовлення управління охорони історичного середовища виконуються реставраційні роботи фасадів будівлі.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини