У Залізничному районі влаштовують громадський простір на вул. Ряшівській, у планах – пл. Сірка

20 липня 2016, 10:23   1 коментар Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

Як повідомили у Залізничній районній адміністрації, 2/3 об’єму запланованих на цей рік робіт з капітального ремонту вже виконано. Ще тривають роботи за деякими адресами щодо влаштування нових хідників, дорожнього покриття. Також розпочато роботи з облаштування громадського простору на вул. Ряшівській. У планах – вул. Сірка.

«Зараз тривають роботи з облаштування нового дорожнього полотна та хідників на вул. Виговського, 63. У серпні ці роботи будуть завершені. Також влаштовуємо нові хідники та дорожнє покриття у дворику на вул. Виговського, 25.

На вул. Ряшівській розпочали роботи з облаштування громадського простору. Будуть встановлені нові лавочки, урни, вимощені доріжки, частково оновимо дитячий майданчик, встановимо нове вуличне освітлення. До 20 серпня ці роботи мали б завершити.

Триває капітальний ремонт тротуару на вул. Повітряній, згодом ділянка роботи буде продовжена аж до вул. Роксоляни. Робимо ремонт дорожнього покриття на вул. Кавказькій. Вже демонтували старе покриття, встановлюємо нові бордюри.

Від початку року ми вже виконали 2/3 об’єму усіх запланованих робіт по бюджету розвитку, а це орієнтовно понад 14 млн грн.

Ще цього року плануємо зробити сквер на вул. Сірка. Проект передбачає фінансування у 2,5 млн грн, у бюджеті передбачено менше, будемо очікувати, що у вересні, при перегляді бюджету, будуть виділені ще додаткові кошти. Проектно-кошторисна документація вже розроблена. Будемо проводити тендер. Проект передбачає облаштування нового освітлення, доріжок, лавочок, часткове перепланування простору, додаткове озеленення», – розповів Святослав Костяка, начальник відділу комунального господарства Залізничної районної адміністрації.

Загалом на роботи з капітального ремонту районна адміністрація цього року отримала з бюджету розвитку майже 23 млн грн.

Повернутися назад >>
Коментарів (1 коментар)
  1. Я коментує:

    замість нових бордюрів встановили покришені старі партацтво


Останні новини