Львівський театр імені Заньковецької закрив сезон «капусником»

19 липня 2016, 20:06   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

Актори театру імені Марії Заньковецької закрили 98-ий театральний сезон. Закриття проходило у львівському клубі «Пікассо», аби в невимушеній атмосфері морально підготуватися до відпустки.

«В мене у відпустці будуть концерти, гастролі… Бетономішалка буде. Це таке улюблене хобі моє в мене на дачі», ― пожартував актор Олег Сікиринський.

Традиційний капусник, коли вручають колегам кумедні «Оскари з капустою» за найнеймовірніші акторські подвиги, цьогоріч актори замінили на Шоколадник. Адже нагороди – смачні.

Першу нагороду за 74 вистави, 16 концертів та 2 сольні програми вручили керівнику оркестру театру Богдану Мочураду. Стиляга сезону ― актор-модник Роман Гавриш. «Халепу року» взяв актор Сашко Норчук, який за день до прем’єри «Голий король» умудрився розтягнути зв’язки. Та ж вистава принесла успіх й Ігорю Гавриліву ― у нього «найсміливіший вчинок» року, адже вийшов на сцену ледь прикритий.

«Чесно кажучи, голим на сцену я взагалі не думав виходити. Я б такого ніколи собі не дозволив навіть на пляжі. Адже на пляж не ходжу. Спершу думав вийти неодягненим лише перед своїми акторами на здачі вистави. То мої партнери по виставі були шоковані! Але вони так гарно відреагували, що я псіханув і вирішив вчудити це й перед глядачами», ― уточнив заслужений артист України Ігор Гаврилів.

У цьогорічних досягненнях «заньківчан» ще дві прем’єри ― «Різдвяна ніч» та «Жіночий дім». А також відновлення «Кабаре Львова».

«Розмовляли ми в кабаре тільки польською. Це для нас дуже було складно. Окрім того, ми їздили на схід. Веселили хлопців по містах в зоні АТО», ― додала про цьогорічні досягнення вокалістка гурту «Роги» Марта Кулай.

Наступний театральний сезон стартує вже наприкінці літа. Заньківчани обіцяють, що знову поїдуть з виставами і до Радехова та Кам’янки-Бузької, і до Канади та Польщі.

«Сезон буде абсолютно шалений. Буде чимало прем’єр: «Труффальдіно із Бергамо», «За двома зайцями». Можливо, деякі режисери до нас приїдуть. З України, а, може, і з Польщі хто-небудь приїде», ― уточнив директор театру ім. Марії Заньковецької Андрій Мацяк.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини