4 ЖБК та 12 ОСББ Львова вже впровадили енергоефективні заходи в будинках за кредитні кошти

18 липня 2016, 20:18   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

У Львові успішно функціонує Програма відшкодування частини кредитів, отриманих ОСББ та ЖБК на заходи з енергозбереження, реконструкції і модернізації багатоповерхівок «Теплий дім». Станом на зараз, нею уже скористалися 4 ЖБК та 12 ОСББ Львова, які утеплили власні домівки, завдяки залученим кредитним коштам.

Йдеться, зокрема, про заміну вхідних дверей та вікон на сходових клітинах, оновлення та утеплення мереж теплопостачання, модернізацію систем загальнобудинкового освітлення, утеплення покрівель і горищ. Також уже взято перший кредит на 1,35 млн грн на проведення теплоізоляції зовнішніх стін багатоквартирного будинку.

Аби скористатися цією Програмою, мешканцям міста необхідно повідомити відділ супроводу ОСББ, ресурсний центр для розвитку ОСББ Львівської міської ради, подавши заявку в Центр надання адміністративних послуг (пл. Ринок, 1).

Нагадаємо, що Програма передбачає відшкодування частини суми тіла кредиту у розмірі до 30% від суми кредитних коштів, але не більше 400 тис. грн за одним кредитним договором.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини