Алкоголю на вітринах магазинів меншає

15 липня 2016, 19:31   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

Львівська міська рада зменшує вплив пропаганди алкоголю серед молоді шляхом заборони оформлення віконних вітрин продукцією алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива у стаціонарних об’єктах торгівлі та малих архітектурних формах.

Від початку року підприємцям скеровано 154 вимоги прибрати алкогольну продукцію з вітрин, 68 з яких уже виконали, а 21 – у процесі виконання. Однак не всі дотримуються закону, тому станом на сьогодні є 65 протоколів про адміністративне правопорушення.

«Працівники КП «Адміністративно-технічне управління» постійно відслідковують факти порушень «Правил благоустрою м. Львова» та реагують в межах повноважень. Частина підприємців з розумінням ставляться до наших вимог та негайно змінюють оформлення вітрин. Однак, поодинокі суб’єкти господарювання ігнорують звернення нашого підприємства – не усувають виявлених порушень та припускають такі самі при відкритті нових торгівельних точок. У результаті на керівників деяких підприємств складено понад 50 протоколів про адміністративне правопорушення», – каже начальник сектору нагляду за станом благоустрою Марина Кустова.

Зауважимо, що при не виконанні вимоги порушників притягуватимуть до відповідальності згідно ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Стаття передбачає накладання адміністративних стягнень розміром 850 до 1700 грн на посадових осіб та від 340 до 1360 грн на громадян.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини