Львів’ян і гостей міста запрошують на благодійний концерт на підтримку всеукраїнського велопробігу «Бачу! Можу! Допоможу!»

13 липня 2016, 20:07   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

У суботу, 16 липня, мешканці і гості міста матимуть змогу насолодитись гарною музикою і долучитися до втілення суспільно важливого проекту. О 18:00 год, біля кав’ярні «Меделін», що на пл. Коліївщини, 1, відбудеться благодійний концерт «Бачу! Можу! Допоможу!» на підтримку всеукраїнського велопробігу за участю зрячих і незрячих людей.

Під час концерту виступатимуть RockOns та Брія Блессінг. Також своєю творчістю поділяться й інші талановиті музиканти Львова. Впродовж концерту збиратимуть кошти на проведення всеукраїнського велопробігу «Бачу! Можу! Допоможу!», в якому візьмуть участь зрячі та незрячі велосипедисти зі всієї України. Нагадаємо, велопробіг стартує зі Львова 6 серпня і завершиться в Одесі 22 серпня. Протягом двох тижнів зрячі і незрячі велосипедисти відвідують 8 областей, поспілкуються з місцевими мешканцями, представниками влади і пресою. Мета велопробігу – підштовхнути незрячих людей до активного життя і привернути увагу суспільства до їхніх можливостей і потенціалу, а також проблем, з якими стикаються люди з порушенням зору.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини