Почав працювати експериментальний маршрут з вул. Під Дубом на Високий Замок із заїздом до лікарні «ОХМАТДИТ»

13 липня 2016, 19:58   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

Почав працювати експериментальний маршрут з вул. Під Дубом на Високий Замок із заїздом до лікарні «ОХМАТДИТ». Маршрут автобуса: вул. Під Дубом – пр. Чорновола – Підвальна – Лисенка – Гуцульська – Кривоноса – Лікарня «ОХМАТДИТ» – Високий Замок.

Головний лікар ОХМАТДИТу Мар’яна Возниця зазначила, що раніше багатьом людям потрібно було брати таксі або замовляти машини, щоб приїхати в лікарню. Та, зрозуміло, що величезна кількість машин просто фізично не може вміститися біля лікарні.

«Тому громадський транспорт – це хоча б часткове вирішення проблеми. Відбувалися спільні зібрання громадян, які мешкають біля Високого замку, та працівників лікарні щодо проїзду маршруток до вулиці Кривоноса. Відкрито маршрут Під Дубом – Високий замок, що охоплює Чорновола, Підвальну, Гуцульську, Кривоноса. Звісно, що, враховуючи пацієнтів, які звертаються в лікарню, потребуємо сполучення з приміським вокалом та АЗС №2. Проте цей маршрут – це вже частина реального добирання від цих пунктів. Віримо, що маршрут набуде популярності та буде тривало функціонувати. А в подальшому – транспортні напрямки розширяться», – розповіла Мар’яна Возниця.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини