Розпочато роботи з облаштування громадського простору на вул. Морозній

12 липня 2016, 16:16   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

На Сихові більше громадських просторів. Як розповіла Ірина Маруняк, голова Сихівської районної адміністрації, завершуються роботи з облаштування громадського простору на вул. Чукаріна, 1. Також вже розпочато роботи на вул. Морозній. Загалом цього року в районі мають облаштувати ще три простори, а загалом у місті Львові – понад 10.

На облаштування громадських просторів у Сихівськоу районі цього року в бюджеті передбачено 4,190 млн грн.

«Почали роботи з облаштування громадського простору на вул. Морозній. На ці роботи в бюджеті передбачено 1,450 млн грн. Простір має охопити велику територію біля двох шкіл. Також будуть продовжені роботи на пр. Червоної Калини, 105-109, де передбачена друга черга робіт по облаштуванню Скверу Гідності. Також заплановані роботи на вул. Трильовського, Антонича, Зеленій, 385 біля церкви», – розповіла Ірина Маруняк, голова Сихівської РА.

Цьогоріч у Сихівському районі заплановано виконання таких робіт:

на вул. Трильовського, 9 біля Церкви заслання Святого Духа (вартість – 800 тис. грн, площа ремонту – 1335 кв. м);
на вул. Морозній біля Церкви Івана Хрестителя (вартість – 1,45 млн грн, площа – 2416 кв. м);
у рамках 2-ої черги облаштування Скверу Гідності на просп. Червоної Калини, 105-109 (вартість – 1,49 млн грн, площа – 2483 кв. м);
на вул. Зеленій, 385 біля церкви Михайла (вартість – 450 тис. грн, площа – 750 кв. м).

Як розповіла Олександра Сладкова, заступник директора департаменту розвитку, цього року у Сихівському районі мають реалізувати проекти з облаштування громадських просторів на вул. Трильовського, Зубрівській, Морозній, майже завершені роботи на вул. Чукаріна, 1. В Залізничному районі розпочали роботи по вул. Ряшівській, будуть ще облагороджувати пл. Сірка. У Шевченківському районі будуть продовжені роботи на вул. Миколайчука та вул. Б.Хмельницького. У Галицькому районі проведуть роботи з облаштування громадського простору на вул. Вишиваного. Наразі, врахувавши пропозиції мешканців, вносять корективи у проект. Також тривають роботи з облаштування площі та скверу біля цирку. У Личаківському районі вже зроблено невеликі громадські простори на вул. Зеленій – Водогінній та вул. Височана – Б.Хмельницького. Тривають роботи на пл. Митній. Почали роботи по громадському простору на вул. Японській. Також будуть впорядковувати простір на вул. Героїв УПА – Кульпарківська. Незабаром розпочнуться роботи на вул. Пулюя.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини