У Львові є 832 ОСББ

12 липня 2016, 16:11   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

У Львові збільшується кількість ОСББ. Станом на 1 липня їх в місті 832. Як розповів Сергій Солтис, начальник відділу супроводу ОСББ, позитивна динаміка зі створення нових ОСББ особливо помітна за останні кілька місяців. Відтак, за кількістю ОСББ Львів є одним з перших в Україні.

«За останні місяці є хороша динаміка щодо створення ОСББ. До прикладу, за останній місяць 127 будинків створили ОСББ. Станом на 1 липня у місті є 832 ОСББ. По кількості ОСББ – ми одні з перших по Україні. Особливо багато об’єднань у нас створюється останніми місяцями», – розповідає Сергій Солтис, начальник відділу супроводу ОСББ.

Відтак, аби отримати всю необхідну інформацію як створювати ОСББ, мешканці можуть звертатись у відділі супроводу ОСББ.

«Якщо мешканці будинку хочуть створити ОСББ, то отримати консультацію вони можуть у районній адміністрації або у нас. Можна приходити запитувати, телефонувати, радо надамо необхідну інформацію», – додає Сергій Солтис.

Місто також фінансово підтримує ОСББ.

«Станом на зараз маємо 700 тис грн на завершення ремонтних робіт по трьох об’єктах. Також ще 3 млн грн передбачені по програмі «Теплий дім». Деякі мешканці вже користуються цією програмою», – зазначив Сергій Солтис.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини