На вулиці Старознесенській обмежать рух транспорту

11 липня 2016, 20:15   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

У Львові міська комісія з безпеки дорожнього руху підтримала обмеження руху транспорту на вул. Старознесенській.

Зі слів голови комісії інженерного господарства, транспорту, зв’язку і житлової політики Остапа Доскіча, на вулиці Стрознесенській через ремонт на вул. Богданівській останнім часом різко збільшився потік транспорту. Ще 18 травня розглядалось звернення щодо облаштування пішохідного переходу на вул. Старознесенській, 64 та встановлення відповідних дорожніх знаків на ділянці цієї вулиці.

«Було прийняте рішення до 1 липня Личаківській районній адміністрації облаштувати дорожні знаки та пішохідний перехід відповідно до запропонованої схеми. Втім, це рішення виконане лише частково. Вулиця Старознесенська не пристосована до такого активного транспортного руху, оскільки є досить вузькою, а також на ній практично відсутні хідники. Тож тепер мешканці, виходячи з будинків, одразу потрапляють на проїжджу частину дороги, на якій на великій швидкості їдуть автівки та великогабаритні машини».

За підсумками розгляду міської комісії з безпеки дорожнього руху, на зазначеній вулиці повинні встановити знаки, що інформують про звуження дороги, обмеження швидкості та проїзду для великогабаритного транспорту.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини