Сьогодні на ремонт закрили вулиці Котляревського – Нечуя-Левицького та Богданівську

30 червня 2016, 12:54   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

Як розповів начальник відділу капітального ремонту управління інженерного господарства ЛМР Роман Заріцький, сьогодні, 30 червня, на ремонт закрили вул. Котляревського на ділянці від вул. Генерала Чупринки до вул. Нечуя-Левицького та вул. Нечуя-Левицького на ділянці від вул. Котляревського до вул. Ак.Сахарова, вздовж трамвайних колій, та вул. Богданівську на ділянці від будинку №19 (авторинок) до вул. Золочівської. Також сьогодні розпочато ремонтні роботи на вул. Садовій. У зв’язку з цим внесено зміни у рух громадського транспорту, що тут курсує.

«Об’єкти дуже масштабні і складні. Щодо термінів, то очікуємо, що до жовтня-листопада ці роботи будуть тривати, тобто не скоріше 4-5 місяців. На кожному з об’єктів виконуватиметься комплекс робіт з заміни інженерних мереж. На вул. Богданівській буде влаштовано асфальтобетонне покриття, на вул. Садовій – також асфальто-бетонне покриття з розширенням до 7 м та з орієнтовно 80 паркомісцями, а на вул. Котляревського – Нечуя-Левицького – нова трамвайна колія.

Вартість робіт на вул. Садовій складає 25 млн грн, на вул. Богданівській, які розраховані терміном на 2 роки, 56 млн грн і вул. Котляревського – Нечуя-Левицького – 44 млн грн. Тобто, дуже дорогі, об’ємні і складні роботи», – розповів Роман Заріцький.

Також, за його словами, наступного тижня розпочнуть ремонтні роботи на вул. Київській. «Тобто, в роботі буде весь відтинок дороги, починаючи від вул. С.Бандери і закінчуючи вул. Ак.Сахарова», – додав Роман Заріцький.

Як зазначив начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Віктор Щир, на час ремонтних робіт на вул. Котляревського – Нечуя-Левицького та на вул. Богданівській внесено зміни у рух громадського транспорту. «По вул.Богданівській курсують міські маршрути №19 та №39. Маршрут №19 буде оминати закриту ділянку дороги по вул. Старознесенській, по Польовій і виїжджати на вул. Пластову і далі за своїм маршрутом. Маршрут №39 – у нього кінцева зупинка, за паспортом, біля Кривчицького авторинку, а від завтра він не доїжджатиме до вул. Гайдучка, розвертатиметься, там буде тимчасова кінцева зупинка. Також щодо вул. Старознесенської, ми звернулися до поліції, щоб вони на час ремонту взяли під контроль цю вулицю і не допустити проїзду тут великовантажного транспорту. Старознесенська – дуже вузька вулиця, для маршруток буде складно об’їжджати, на деяких ділянках треба буде пропускати зустрічний транспорт. Якщо туди поїде великовантажний транспорт, то ця вулиця буде заблокована. Тому є прохання до поліції допомогти місту в цьому питанні.

Щодо вул. Котляревського – Нечуя-Левицького, то тут курсують трамваї №1, №9 та №11. Маршрут №1 курсуватиме по вул. С.Бандери – Дорошенка – Підвальній – І.Франка – Вітовського – Сахарова – Кн.Ольги і до Аквапарку. На маршруті курсуватиме 5 трамваїв. Трамвайні маршрути №9 та №11 на час проведення робіт не курсуватимуть взагалі. Також на цей час ми запускаємо додатковий трамвайний маршрут №6а, який буде курсувати від вул. Липинського (кінцева шістки) до церкви Св.Анни.

По вул. Садовій громадський транспорт не курсує, серйозних змін по організації дорожнього руху тут немає», – сказав Віктор Щир.

Роботи на вул. Садовій виконує ШРБУ-65, на вул. Котляревського – «Гарантспецбуд-Захід», а на вул. Богданівській – компанія «Онур».

Львівська міська рада просить вибачити за тимчасові незручності, пов’язані з проведенням необхідних робіт.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини