Тривають активні роботи з облаштування торгових павільйонів для перенесення ринку «Санта-Барбара»

21 червня 2016, 20:29   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

Як розповів заступник директора ЛКП «Львівавтодор», на вул. Антонича тривають активні роботи з облаштування торгових павільйонів для перенесення ринку «Санта-Барбара».

«Там вже є електроенергія, підключаємо зараз воду та каналізацію. Ведеться будівництво павільйонів. Зокрема, виконують зварювальні роботи, павільйони будуть збірні», – розповів Євген Калитич.

За його словами, на нижній ділянці «Санта-Барбари» сьогодні масово демонтують підсобні приміщення ринку. Також вивільняють автостоянку за ринком.

«Сьогодні даємо інструкцію Онуру, щоб вони приступали до будівельних робіт на цій ділянці дороги», – додав Євген Калитич.

Ринок переїде на нове місце коли будуть змонтовані усі павільйонні ряди.

«Відповідно до меморандуму, переселення мало б бути у липні, але не встигають і керівництво ринку просить, щоб ми пішли їм на поступки», – зазначив Євген Калитич.

Нагадаємо, згідно з досягнутими домовленостями між ЛКП «Львівавтодор», Сихівською районною адміністрацією та ТОВ «Сихівська народна торгівля», відбувається перенесення ринку «Санта-Барбара» на вулицю Антонича, у зв’язку з прокладенням трамвайної колії на Сихів.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини