Ситуація з вивезенням сміття у місті контрольована

16 червня 2016, 14:13   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

Як повідомили голови районних адміністрацій, ситуація з вивезенням сміття у місті контрольована. Станом сьогодні на ранок сміття вивезено повністю у Галицькому районі, по інших районах є деякі майданчики, де сміття накопичено. Однак, перевізники працюють і до 16 год мають прибрати накопичене сміття.

«Критичної ситуації нема. Є деякі адреси, де накопичилось сміття. Перевізник працює. До 15 год має усе прибрати», – зазначила Надія Банах, голова Залізничної РА.

«У нас один з перевізників на ранок не опрацював 29 майданчиків. Зараз це накопичення усувають», – зазначив Іван Лозинський, голова Личаківської РА.

У Шевченківському та Сихівському районах ситуація з вивезенням сміття стабільна. Є незначне переповнення контейнерів з ПЕТ-пляшками.

«На ранок були переповненими 10 майданчиків. Але перевізник працює, має це сміття вивезти. На обід будемо повторно моніторити ситуацію», – розповів Тарас Гнида, керівник Франківської РА.

Як повідомили в ЛКП «Транспортна фірма «Львівспецкомунтранс», наразі сміття зі Львова приймають 4 полігони.

За вчорашній день, 15 червня, на «гарячій» лінії міста зафіксовано 10 звернень мешканців щодо вивезення сміття. Два з них стосуються ТзОВ «Санком-Львів», 6 – ТОВ «AVE Львів» та ще 2 – ТзОВ «Спецавтотранс Львів».

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини