Тиждень вільної боротьби у Львові

14 червня 2016, 16:05   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

З 15 до 17 червня у Львові відбудуться два масштабні спортивні заходи з вільної боротьби. Перші змагання розпочнуть юнаки 2002-2004 р.н., 2005-2006 р.н. та дівчата 2002-2004 р.н. у відкритому Кубку м. Львова з вільної боротьби. Організатори заходу: Львівська обласна федерація вільної боротьби та управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради.

«Змагання серед дітей завжди проходять цікаво і емоційно, до яких кожна дитина ставиться із великою відповідальністю. Цей турнір дасть змогу оцінити рівень підготовки юних борців, адже хлопці і дівчата 2002 р.н. у жовтні 2016 р. будуть вперше брати участь у чемпіонаті України. Юнаки 2005-2006 р.н. виходячи на килим відчують атмосферу великих змагань і будуть мати змогу проявити свої найкращі борцівські якості», – розповів Ярослав Склярський, головний суддя змагань, директор СДЮШОР «Спартаківець» з вільної боротьби.

Після закінчення дитячого турніру в боротьбу вступають кадети (1999-2001 р.н.) у відкритому Всеукраїнському турнірі пам’яті – видатного тренера Олега Павловича Сазонова. Змагання проходять як етап підготовки до чемпіонату Європи, який відбудеться 19-24.07.2016р. у м. Стокгольмі (Швеція) та чемпіонату світу, який відбудеться 13-18 вересня 2016р. у м. Тбілісі (Грузія).

«Олег Павлович Сазонов, заслужений тренер України з вільної боротьби, який повністю присвятив себе цьому виду спорту, є засновником цілої системи підготовки кваліфікованих борців та тренерів. Серед вихованців Олега Павловича: Ігор Первачук, МСМК, чемпіон світу і Європи серед юніорів та володар Кубку світу; Михайло Кушнір МСМК, бронзовий та срібний призер чемпіонатів світу, бронзовий призер чемпіонату Європи; Юлія Благиня, МСМК, бронзова призерка чемпіонату світу, чемпіонка та чотириразова призерка чемпіонатів Європи, бронзова призерка Кубку світу кандидат на участь у Іграх Олімпіади 2016 року Ріо-де-Жанейро (Бразилія) у ваговій категорії до 53 кг. Наталія Синишин, ЗМС, дворазова бронзова призерка чемпіонатів світу, триразова чемпіонка Європи, та багато інших спортсменів», – розповів Віктор Первачук, голова ЛОО ФСТ «Спартак», ЗТУ з вільної боротьби, ЗПФКіС України.

У змаганнях візьмуть участь спортсмени з Закарпатської, Чернівецької, Івано-Франківської, Тернопільської, Волинської, Хмельницької, Житомирської, Харківської, Київської, Донецької областей України, м. Києва та команди Львівської області. Закордонні команди: збірні команди Польщі, Словаччини, Грузії, Туреччини, Вірменії, Греції, Литви, Молдови.

Змагання відбудуться у легкоатлетичному манежі з велотреком , вул. Клепарівська, 39а (СКА).

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини